24.4.2012

Vesitilannekatsaus 24.4.

Malkakoski:
Ennusteet näyttävät tällä hetkellä melko epäsuotuisilta. Ympäristökeskuksen vesiennusteiden mukaan virtaamat lähtevät vielä nousuun torstaille ja perjantaille povatuiden vesisateiden vuoksi. Tällä hetkellä Hanhikosken mittauspisteeseen ennustetaan lauantaiksi 190 kuution virtaamaa, kun maksimivesi kisapaikan toimivuuteen on 160-170 kuution paikkeilla. Ennusteet kuitenkin elävät koko ajan, esimerkiksi eilen ennusteet näytivät lauantaille vielä 230 kuutiota. Toivoa kuitenkin vielä on, sillä vesi on ollut pari päivää laskussa ja ennustetut vesisateet ovat vain 5 millin luokkaa.

Mikäli Malkakoskella ei pystytä kisaamaan, siirtyy freestylen kisapaikka Pelmaan Myllylle. Se on melontapaikkana hyvä, mutta ei ole yhtä katsojaystävällinen paikka kuin Malkakoski. Nähtävää on kuitenkin Pelmaallakin, mikäli sinne joudumme kisat siirtämään.
Pelmaan Mylly kartalla.


Sahakoski:
Kauhavanjoessa ovat myös virtaamat korkealla. Mikäli ennusteet pitävät paikkaansa, on vettä liikaa kelloa vastaan laskemiseen, sillä koski on ennustetulla 60 kuution virtaamalla todella hurja. Kilpailemista ei ole kuitenkaan vielä täysin poissuljettu. Mikäli koskessa ei kilpailla, ovat näytöslaskut todennäköisiä.Päivittelemme blogia aina kun vesitilanteissa tapahtuu muutoksia, tai teemme päätöksiä kisojen suhteen.


Tuomas Kaukola
tuomaskaukola(a)gmail.com
0405598514

Ei kommentteja: